Antena 3 Actualitate Tudorel Toader: Îmi exercit atribuțiunile până în momentul în care se numește un alt ministru al Justiției

Tudorel Toader: Îmi exercit atribuțiunile până în momentul în care se numește un alt ministru al Justiției

15 Iun 2017   •   11:50
Tudorel Toader: Îmi exercit atribuțiunile până în momentul în care se numește un alt ministru al Justiției
Sursa foto: Foto: gov.ro

Tudorel Toader a anunțat, joi, că va continua să-și exercite atribuțiile de ministru al Justiției până în momentul în care se va publica decretul de eliberare a sa din funcție în Monitorul Oficial și va fi numit un alt ministru pentru acest portofoliu.

”Într-un stat de drept e de neconceput să existe o lipsă de autoritate. (...) În cercuri restrânse am comunicat încă de ieri faptul că nu mă țin de funcții, faptul că, în ipoteza retragerii sprijinului politic pentru Guvern, automat se retrage sprijinul și pentru fiecare membru în parte. Sunt ministru independent, dar fac parte dintr-un guvern politic”, a spus Tudorel Toader.

Anterior, Tudorel Toader declara că Guvernul Grindeanu are încă suportul juridic, chiar dacă și-a pierdut sprijinul politic.

”Eu încă fac parte dintr-un Guvern care a pierdut sprijinul politic, dar are suportul juridic. (...) Eu sunt ministrul Justiției astăzi și îmi îndeplinesc aceste atribuții, nu fac parte din nicio tabără, sunt independent”, a spus Tudorel Toader.

Apoi, Toader a revenit pe Facebook și a anunțat că a demisionat din funcția pe care o deține în Guvernul Grindeanu.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close