Antena 3 CNN Actualitate Turist român, anunț matrimonial viral: "Caut doamnă din Grecia, sensibilă, nu contează vârsta sau frumusețea, cu casă, mașină și piscină". Ce răspunsuri a primit

Turist român, anunț matrimonial viral: "Caut doamnă din Grecia, sensibilă, nu contează vârsta sau frumusețea, cu casă, mașină și piscină". Ce răspunsuri a primit

Este perioada vacanțelor, iar în acest an prețurile sejururilor sunt mai mari decât în anii trecuți. Așa că fiecare își socotește mai bine banii din buzunar sau caută soluții de a cheltui cât mai puțin sau deloc. Un turist român pare că a găsit soluția salvatoare.

fewergr
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    05 Iul 2022   •   17:12

Acesta a postat pe un grup de Facebook destinat românilor care vor să își petreacă vacanțele în Grecia un anunț matrimonial inedit care a avut parte de un interes ridicat din partea internauților:

"Bună ziua. Caut doamnă din Grecia, sensibilă, nu contează vârsta sau frumusețea, cu casă, mașină și piscină, pentru întemeierea unei relații stabile, sincere și de durată.. până în septembrie".

Iar reacțiile celorlalți membri ai grupului nu au întârziat să apară:

"Nu ai specificat grasă, slabă, piscină interior, exterior... Și mai ales ce culoare mașina? Înălțimea doamnei contează ? Culoare păr/ochi? Când faci un anunț asigură-te că dai/ceri toate detaliile"

"Bună seara. Sunt stabilită în Grecia. Nu am piscină, dar săpăm o groapă și punem o galeat de apă ?"

"Și eu vreau o persoană de sex masculin, aceleași criterii....deosebirea că pot rămâne în Elada cât dorește domnul!"

"Aici locuia o doamna singură, la vreo 80 de ani, poartă spre plajă, camping. Cu puțin noroc îți rămâne și casa"

"Degeaba dacă n-are și barcă cu motor pentru plimbări romantice pe alte insule"

"Vaaiii, ce bine m-ai descris!? Doar că...momentan în Grecia doar în vizita ...nu cred că se pune..?", sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le-au transmit internauții autorului postării de pe Forum Grecia.

Până acum, postarea a fost apreciată de peste 1.500 de ori și a adunat mai mult de 200 de comentarii.

×
Subiecte în articol: Grecia piscina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close