Antena 3 CNN Actualitate Peste 85.000 de turiști, pe litoralul românesc, în plină caniculă | Eforie este stațiunea cu cei mai mulți vizitatori

Peste 85.000 de turiști, pe litoralul românesc, în plină caniculă | Eforie este stațiunea cu cei mai mulți vizitatori

Românii fug de caniculă, la mare. Peste 85.000 de turiști sunt pe litoralul românesc, weekend-ul acesta. Oamenii au dat distracția de la Mamaia și Costinești pe Eforie Nord, unde prețurile sunt mai mici.

Peste 85.000 de turiști, pe litoralul românesc, în plină caniculă | Eforie este stațiunea cu cei mai mulți vizitatori
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    23 Iul 2022   •   15:01

Pentru a scăpa de caniculă, unii dintre români au fugit la mare. Cei mai mulți s-au oprit la Eforie Nord, care la acest moment este cea mai aglomerată stațiune de la malul mării.

Hotelierii estimează că în acest weekend peste 85.000 de turiști vor fi pe litoralul românesc.

Se pare Eforie este cea mai norocoasă dintre stațiuni, cu mii de oameni, fiind mai aglomerat decât în weekend-urile trecute.

Este posibil să vină și mai mulți, dacă sunt puși la socoteală și cei care stau în unități neclasificate sau la prieteni, la rude.

Oamenii caută să se distreze. Mulți sunt în apă, chiar dacă e prânzul, iar unii dintre ei chiar au dansat zumba pe plajă pe melodii folclorice.

Potrivit recomandărilor făcute de autorități, aceștia ar trebui să aibă mai multă grijă; să își acopere capul, să stea la umbră, dar se pare că nimeni nu prea mai ține cont de aceste sfaturi, în ciuda faptului că este cod roșu de caniculă.

Oamenii spun că se răcoresc în apa mării.

×
Subiecte în articol: Eforie Nord canicula Constanța
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close