Antena 3 CNN Actualitate Turiștii străini rămân cu gust amar, după ce vizitează România: ” Ne-am gândit că va fi ceva mai ieftin. Berea este mai scumpă decât în Spania”

Turiștii străini rămân cu gust amar, după ce vizitează România: ” Ne-am gândit că va fi ceva mai ieftin. Berea este mai scumpă decât în Spania”

Turiștii străin care vin să viziteze România ajung să se mire de prețurile din țara noastră și spun că sunt mult mai mari decât cele din afară.

Turiștii străini rămân cu gust amar, după ce vizitează România: ” Ne-am gândit că va fi ceva mai ieftin. Berea este mai scumpă decât în Spania”
Sursa foto: Pixabay
de Roxana Mihăiescu    |    01 Feb 2024   •   19:37

România devine din ce în ce mai populară printre turiștii străini în căutare de experiențe autentice și aventuri memorabile. Numai Capitala atrage anual un milion de vizitatori. 

Pe lângă peisaje și istorie, turiștii sunt atrași și de gastronomia românească autentică și de ospitalitatea localnicilor.

De la delicatesele tradiționale populare în rândul străinilor, precum sarmalele și mămăliga, până la vinurile locale și băuturile tradiționale, turiștii au parte de o experiență culinară inedită.

Cu toate acestea, experiența turistică în România nu se rezumă doar la obiectivele turistice cunoscute. 

Citește și: "Ieșea revoluție, oamenii nu răbdau!". Reacția unui german, după ce a intrat într-un supermarket din România

Unii dintre turiști rămân surprinși de prețurile de la noi din țară, care sunt mult mai ridicate decât în țara lor de origine.

”Ne așteptam să fie mai ieftin”,au spus doi turiști, în cadrul unui interviu. 

Potrivit acestora, cele mai mari prețuri sunt în restaurante, mai ales în cele din orașele mari din țara noastră.

”Suntem din Spania și e puțin mai ieftin decât acolo, în medie, dar nu atât de ieftin. Ne-am gândit că va fi ceva mai ieftin. Berea este mai scumpă decât în Spania”, spune un alt turist, notează Știri Diaspora.

×
Subiecte în articol: turisti romania preturi mari
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close