Antena 3 CNN Actualitate Turistul prăbușit cu parapanta în Munții Bucegi a fost găsit mort. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost recuperat

Turistul prăbușit cu parapanta în Munții Bucegi a fost găsit mort. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost recuperat

Turistul prăbușit cu parapanta în Munții Bucegi a fost găsit mort. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost recuperat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
06 Iun 2018   •   20:40

UPDATE Trupul neînsufleţit al turistului american care a decedat miercuri după ce căzut cu parapanta în Masivul Bucegi a fost recuperat de salvamontişti din zona stâncoasă în care se afla, acesta urmând a fi predat IML-ului.

UPDATE Turistul american care a căzut, miercuri dimineaţa, cu parapanta, după ce s-a lansat în zbor de la Crucea Caraiman, este decedat.

 

Parapantistul american, care a dispărut miercuri dimineaţă, după ce s-a lansat în zbor de la Crucea Caraiman, a fost localizat, din elicopterul chemat să survoleze zona, acesta urmând a fi recuperat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, bărbatul a fost localizat din elicopter pe stânci, în dreapta Crucii Caraiman, el fiind înfăşurat în parapantă.

Momentan nu se știe dacă turistul este încă în viață. 

Două elicoptere, unul de recunoaştere, iar celălalt pentru asistenţă medicală de urgenţă, au fost chemate în zonă, pentru că aria de acoperit este mare, împădurită şi, în multe locuri, extrem de greu accesibilă. 

×
Subiecte în articol: prahova muntii bucegi
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close