Antena 3 CNN Actualitate Tzancă Uraganu, amenințat de interlopi. Manelistul cere ajutorul autorităților | ”Sunt într-un loc ascuns, că nu se mai poate!”

Tzancă Uraganu, amenințat de interlopi. Manelistul cere ajutorul autorităților | ”Sunt într-un loc ascuns, că nu se mai poate!”

Manelistul Tzancă Uraganu a transmis un mesaj pe contul lui personal de TikTok și a mărturisit că este amenințat și tâlhărit de interlopi, astfel că a fost nevoit să se ascundă pentru a se proteja.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Dec 2023   •   22:06

Tzancă Uraganu și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare, după ce a mărturisit că este amenințat și tâlhărit de interlopi. Manelistul se teme că viața lui ar fi pusă în pericol, astfel că a fost nevoit să se ascundă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Mă aflu într-un loc ascuns pentru că nu prea mai pot ieşi nicăieri, sunt ameninţat de nişte interlopi foarte periculoși, renumiţi în acelaşi timp. M-au ameninţat, bineînţeles că am fost și tâlhărit.

Rog toate televiziunile să mă contacteze. Așa cum se vorbește la televiziune de mine și de familia Caran că am avut divergențe și este total neadevărat.

Acum, chiar eu vă rog să vorbiți de mine, că nu se mai poate trăi cu aceşti oameni periculoşi, sunt dispuşi la ani grei de puşcărie. Sunt într-un loc ascuns”, a spus Tzancă Uraganu, pe TikTok.

×
Subiecte în articol: Tzanca Uraganu amenintat interlopi
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close