Antena 3 CNN Actualitate Tzancă Uraganu, dezvăluiri din dosarul amenințărilor primite de la interlopi: "Ei sunt oamenii care m-au şantajat"

Tzancă Uraganu, dezvăluiri din dosarul amenințărilor primite de la interlopi: "Ei sunt oamenii care m-au şantajat"

Tzancă Uraganu a depus plângere împotriva interlopilor care îl şantajează. Manelistul susţine că cei patru indivizi îl ameninţă şi îi cer bani în mod constant, după ce i-ar fi furat maşina şi l-ar fi obligat să doneze un apartament. Cântăreţul a spus, la Antena 3 CNN, că nu vrea despăgubiri, ci să îi vadă pe indivizi în puşcărie.

Tzancă Uraganu, dezvăluiri din dosarul amenințărilor primite de la interlopi: "Ei sunt oamenii care m-au şantajat"
Sursa foto: Facebook/ Andrei Velcu
de Mia Lungu    |    17 Ian 2024   •   13:06

"Sunt vreo patru sau cinci frați. Ei sunt oamenii care m-au şantajat, mi-au luat o maşină, au înmatriculat-o cu numere de Bulgaria, după care au făcut acte false şi au înscris-o pe România din nou.", a precizat Andrei Velcu, manelistul cunoscut ca "Tzancă Uraganu", pentru Antena 3 CNN.

"Au reuşit să îl ia (N.r. apartamentul) prin şantaj, prin ameninţare. Pur şi simplu sunt oameni care te aduc la epuizare. A fost donat, nu există contract de vânzare-cumpărare, a fost doar o donaţie. Este în jur de 50.000 de euro (...) Am fost constrâns. Atât eu cât şi managerul.

Există plângere penală împotriva lor.M-au ameninţat că îmi dau foc la casă, că îmi îngroapă familia, că eu nu o să mai cânt niciodată. Chiar vor bani în continuare. (...) Le-am mai dat 3.000, 5.000 de euro.

Vreau să plătească cu puşcăria, asta e tot ce îmi doresc, nu vreau despăgubiri. Tot am fost însoţit de firma de pază peste tot.", a mai spus manelistul.

Tzancă Uraganu, amenințat cu moartea. Manelistul a fost audiat de procurorii DIICOT

Manelistul Tzancă Uraganu a fost audiat la DIICOT, pe 10 ianuarie. Acesta s-a ascuns de interlopi și a cerut ajutorul Poliției. El spune că a fost urmărit, șantaj și tâlhărit. Într-o postare pe rețelele de socializare, manelistul a declarat că a fost amenințat cu moartea de interlopi. 

Autoritățile s-au sesizat după anunțul postat pe rețelele de socializare făcut de manelistul Tzancă Uraganu. El spune că este nevoit să stea pitit pentru că era amenințat de interlopi. 

Tzancă Uraganu le-a povestit anchetatorilor din cadrul DIICOT toate detaliile cu privire la scandalul dintre el și cei care încearcă să scoată bani de la el. Cel mai probabil, vor fi chemate la audieri și persoanele respective. 

Acesta spune că nu se va lăsa până când nu face va dreptate. Manelistul spune că se teme pentru viața lui.  Din această cauză, Tzancă Uraganu a stat ascuns, deși trebuia să onoreze mai multe evenimente. 

Problemele cu acești indivizi ar fi început în urmă cu mai multe luni, când acești interlopi i-ar fi luat un ceas și mai mulți bani. 

×
Subiecte în articol: Tzanca Uraganu interlopi manelist santaj
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close