Antena 3 CNN Actualitate Udrea, despre cea mai gravă greşeală pe care a făcut-o. Ce îşi reproşează fostul şef al PDL Bucureşti

Udrea, despre cea mai gravă greşeală pe care a făcut-o. Ce îşi reproşează fostul şef al PDL Bucureşti

Udrea, despre cea mai gravă greşeală pe care a făcut-o. Ce îşi reproşează fostul şef al PDL Bucureşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Oct 2012   •   09:41

Fostul preşedinte al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, luni seara, că una dintre greşelile pe care le-a făcut a fost că a lăsat "cochetăria" să fie pretext pentru atacurile mediatice şi a acoperit "cu greşeli mici succese mari".

"Pot să spun că am concluzionat că una din greşelile pe care le-am făcut şi pe care mi le asum a fost că am lăsat această cochetărie să fie pretext pentru o expunere şi atacuri mediatice relevante, importante, care au lăsat urme. Am acoperit cu greşeli mici succese mari şi pentru o greşeală am plătit cu zece reuşite", a declarat fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, la un post TV, scrie Ghimpele.

Referitor la "tăcerea" ei din ultima vreme, democrat-liberala susţine că simţit că este nevoie să ia o pauză mediatică, în care să cugete la ce s-a întâmplat după alegerile locale.

"A fost o decizie pe care am luat-o după alegerile locale, să mă retrag din toate funcţiile deţinute în partid şi, de asemenea, să îmi iau o pauză mediatică pentru că de altfel am continuat să fiu activă în cadrul partidului, pentru că am considerat că am nevoie să mă gândesc, am nevoie să evaluez ce s-a întâmplat până la momentul iunie 2012 şi ce urmează să fac mai departe. (...) am considerat că este binevenită o perioadă în care să stau să cuget", a menţionat Udrea.

Fostul ministru Elena Udrea şi-a anunţat, duminică, la Roman, candidatura pentru un loc în Camera Deputaţilor la alegerile din decembrie. Democrat-liberala a spus că a decis să candideze la Roman, pentru a-i reprezenta pe romaşcani, oameni "calzi şi primitori", pe care îi simte foarte aproape.





×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close