Antena 3 CNN Actualitate Udrea: Trecerea în rezervă a lui Coldea arată că s-a creat un prejudiciu SRI

Udrea: Trecerea în rezervă a lui Coldea arată că s-a creat un prejudiciu SRI

Udrea: Trecerea în rezervă a lui Coldea arată că s-a creat un prejudiciu SRI
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    18 Ian 2017   •   18:40

Fostul deputat Elena Udrea a declarat, miercuri, la sediul ÎCCJ, că trecerea în rezerva a lui Florian Coldea demonstrează că s-a creat un prejudiciu la nivelul SRI, precizând că ea nu şi-a putut proba afirmaţiile legate de Coldea, Ghiţă fiind însă "prevăzător".

"Sigur este o problemă la nivelul instituţiei SRI faţă de domnul Coldea şi această trecere în rezervă categoric arată că s-a creat un prejudiciu instituţiei şi până vor găsi dacă e sau nu e vinovat, au preferat să îl scoată. Acum cred că afirmațiile pe care le face (n.r. Sebastian Ghiţă) sunt adevărate şi le şi probează. El le poate proba, eu nu am putut să probez ce am spus, pentru că eu nu am avut nici înregistrări, nici facturi, dar Ghiţă a fost prevăzător, și-a făcut probe de-a lungul timpului şi dovedeşte ceea ce acuză", a declarat Elena Udrea.

Fostul deputat susţine că speră că se vor lua în considerare şi declaraţiile ei potrivit cărora fostul ei soţ, Dorin Cocoş, i-ar fi spus că, la solicitarea lui Florian Coldea, i-a dus 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă, pentru a-şi finanţa televiziunea.

Elena Udrea s-a prezentat, miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru un nou termen în dosarul Gala Bute. La şedinţa de judecată au fost audiaţi patru martori, unul dintre aceştia fiind fostul ei soţ, Dorin Cocoş.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Elena Udrea Florian Coldea SRI prejudiciu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close