Antena 3 CNN Actualitate Udrea, vedetă la Zoo. Unul din urşii lui Nuţu Cămătaru a fost botezat de copii

Udrea, vedetă la Zoo. Unul din urşii lui Nuţu Cămătaru a fost botezat de copii

Udrea, vedetă la Zoo. Unul din urşii lui Nuţu Cămătaru a fost botezat de copii
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    08 Apr 2013   •   12:41

Unul dintre urşii lui Nuţu Cămătaru a fost botezat "Udrea", de copiii veniţi în vizită la Grădina Zoologică din Bucov. Ursoaica a fost luată de autorităţi de pe propritatea lui Nuţu şi relocată în condiţii mai bune, într-un spaţiu mai mare.

Ursoaica lui Nuţu Cămătaru, adusă la Zoo Bucov, a primit un nume de la unul dintre copiii vizitatori. Naşul a fost ales în urma unei tombole.

Nuţu Cămătaru ţinea în captivitate patru lei şi doi urşi, care au fost relocaţi din februarie de reprezentanţii Gărzii de Mediu, la Grădina Zoologică Bucov.

Autorităţile spun că acum au condiţii mai bune decât pe proprietatea lui Nuţu. Animalele au devenit atracţia grădinii zoologice şi sunt vizitate la fiecare sfârşit de săptămână de copiii din întreaga zonă.

Imagini cu urşii şi leii Cămătarilor. Interlopii îşi intimidau victimele cu animalele sălbatice

Antena 3 a obţinut, în exclusivitate, imagini de la ferma lui Nuţu Cămătaru. Imaginile au fost filmate în timpul percheziţiilor, de către organele de anchetă. În menajeria lui Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, au fost găsiţi câţiva lei, dar şi urşi sau cerbi.

Nuţu Cămătaru, arestat pentru 29 de zile, rămâne fără animalele din propria grădină zoologică, după ce acestea au fost confiscate de inspectorii de la Garda de Mediu.

Reţinerea liderilor şi membrilor grupărilor Sportivilor şi Cămătarilor a survenit celor 115 percheziţii şi zeci de audieri de persoane, care au avut loc vineri şi în urma cărora s-au ridicat sume importante de bani, bijuterii, maşini de lux, droguri.

Oamenii legii au găsit la locuinţa lui Nuţu Cămătari şi animale sălbatice tranşate, precum lei, urşi şi cerbi
.







×
Subiecte în articol: nutu camataru
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close