Antena 3 CNN Actualitate Ultima zi de vacanţă a fost şi prima zi de stres. Mii de turişti au făcut cozi în gări, pe şosele şi autostrăzi

Ultima zi de vacanţă a fost şi prima zi de stres. Mii de turişti au făcut cozi în gări, pe şosele şi autostrăzi

Ultima zi de vacanţă a fost şi prima zi de stres. Mii de turişti au făcut cozi în gări, pe şosele şi autostrăzi
de S.T.    |    05 Mai 2014   •   11:41

După 3 zile şi 3 nopţi de petrecere, drumul spre casă a fost ca un duş rece pentru cei plecaţi în minivacanţa de 1 Mai. Peste o sută de mii de turişti au făcut cozi în gări, pe şosele şi autostrăzi.

Pe Valea Prahovei, ultima zi de vacanţă a fost şi prima zi de stres. Pe DN 1 s-a respectat tradiţia coloanelor de maşini.

Zeci de mii de turişti au petrecut vacanţa de 1 mai departe de casă. Pentru minivacanţă, românii au cheltuit 50 de milioane de lei. Cei mai mulţi bani s-au dus pe mâncare şi băutură. Numai în ziua de 1 mai românii au consumat 30 de milioane de mici.

Fericiţi sunt şi producătorii de bere care au vândut în patru zile, 50 de milioane de litri de bere. Aproape 5 litri pentru fiecare român petrecăreţ.

Sunt însă şi români care au preferat să cheltuie banii la străini.

Minivacanţa de 1 Mai a deschis oficial sezonul estival. Oficial a început şi programul "Litoralul pentru toti" destinat familiilor care doresc petrecerea unui sejur la preţuri mici în extrasezon.

Citeşte şi:

Daily Income. Cât au cheltuit românii în 4 zile de vacanţă

×
Subiecte în articol: sosele autostrazi mici bere
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close