Antena 3 CNN Actualitate Bărbatului care și-a omorât cumnata care urma să nască în două zile s-a înjunghiat: ”Să-mi scoateți telefonul de la amanet” 

Bărbatului care și-a omorât cumnata care urma să nască în două zile s-a înjunghiat: ”Să-mi scoateți telefonul de la amanet” 

Georgiana, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Măxineni, Brăila, a fost omorâtă de fratele iubitului ei, cu două zile înainte să nască.

Bărbatului care și-a omorât cumnata care urma să nască în două zile s-a înjunghiat: ”Să-mi scoateți telefonul de la amanet” 
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Oct 2021   •   10:00

Fata era însărcinată în nouă luni, urma să nască peste câteva zile, însă viaţa ei s-a sfârşit, miercuri noapte, atunci când s-a certat cu fratele iubitului ei și acesta a înjunghiat-o mortal. 

După ce a realizat ce a făcut, bărbatul a luat o icoană în brațe și s-a înjunghiat în torace. El a fost găsit, în curte, de mai mulți cunoscuți care au filmat, cu un telefon mobil toată scena. Ucigașul și-a acuzat fratele și cumnata și i-a rugat pe prieteni să îi scoată telefonul de la amanet. 

Agresorul era întins pe spate, plin de sânge, cu o icoană în brațe și cuțitul înfipt în piept. Din primele schimbruri de replici între criminal și cunoscuții care îl filmau, reiese că între el și restul familiei existau divergențe, scrie Gândul.

Pe fundal, se aude cum unul dintre martori spune că l-a sunat pe soțul femeii ucise, care este plecat la muncă, în Germania, pentru a-i povesti ce s-a întâmplat. ”Fra-su, am vorit eu acum cu el, dar nu a crezut. I-am spus, da nu m-a crezut”, spune bărbatul.

Presupusul criminal a fost transportat la Spitalul Judeţean Brăila, unde a fost operat și acum este la Terapie Intensviă.  

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close