Antena 3 CNN Actualitate Ultimele detalii despre polițistul pedofil. Ce va fi nevoit să facă după ce, luni seară, anchetatorii i-au percheziționat locuința

Ultimele detalii despre polițistul pedofil. Ce va fi nevoit să facă după ce, luni seară, anchetatorii i-au percheziționat locuința

Ultimele detalii despre polițistul pedofil. Ce va fi nevoit să facă după ce, luni seară, anchetatorii i-au percheziționat locuința
Sursa foto: foto: captura Antena 3
08 Ian 2018   •   17:59

Bărbatul acuzat de pedofilie a fost reținut, fiind acuzat de două infracțiuni de agresiune sexuală. 

Citește și: Primele imagini cu polițistul acuzat de pedofilie reținut de colegii săi

Acesta a fost urcat în mașina Poliției și dus la percheziții, la domiciliul acestuia, după ce luni dimineață a fost reținut pentru 24 de ore.

El a spus, conform unor surse din cadrul anchetei, citate de Libertatea, că își va da demisia din funcția de polițist la Rutieră, acolo unde ultima sancțiune dată unui șofer a fost în decembrie 2017.

Citește și: De ce polițistul acuzat de pedofilie era poreclit de colegi "Violatorul"

În cadrul audierilor, el și-a recunoscut faptele, precizând însă că nu a vrut să le facă rău micuților, ci doar să îi pupe. Mai mult, el a recunscut și agresiunea sexuală din 2015.

Pedofilul a fost dat pe mână polițiștilor de o colegă de-a sa care duminică, în jurul orei 17:30, a sunat și a spus că bărbatul lucrează în cadrul Poliției Rutiere, fiindu-i coleg.

Din acel moment s-au declanșat verificările, iar luni dimineață, când polițistul s-a prezentat la serviciu, în uniformă, a fost luat de șeful său și condus, fără ca acesta să riposteze, la serviciul omoruri.

 

×
Subiecte în articol: politist pedofil
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close