Antena 3 CNN Actualitate Un incendiu de proporţii a cuprins un depozit de produse petroliere şi s-a extins şi la o cisternă

Un incendiu de proporţii a cuprins un depozit de produse petroliere şi s-a extins şi la o cisternă

Un incendiu de proporţii a cuprins un depozit de produse petroliere şi s-a extins şi la o cisternă
17 Mar 2014   •   17:13

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, la o hală industrială din apropierea municipiului Piteşti în care sunt depozitate produse petroliere.

 La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de produse petroliere aflată în apropiere de Piteşti, în zona dintre municipiu şi rafinăria Arpechim.
   
Conform primelor informaţii de la faţa locului, incendiul a izbucnit la o hală industrială, iar flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi.
   
Aproximativ 20 de pompieri au intervinit cu trei autospeciale pentru stingerea flăcărilor şi mai multe ambulanţe au fost trimise la faţa locului.

De asmenea toţi angajaţii au fost evacuaţi din clădire şi nu este confirmată oficial nicio afirmaţie conform căreia ar fi victime.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close