Antena 3 CNN Actualitate Un jaguar a evadat de la Grădina Zoologică din Bucov

Un jaguar a evadat de la Grădina Zoologică din Bucov

Un jaguar a evadat de la Grădina Zoologică din Bucov
Sursa foto: Foto: susty.com
17 Mar 2011   •   16:49
Grădina Zoologică Bucov, de lângă Ploieşti, a fost închisă după ce un jaguar a evadat şi a atacat trei îngrijitori şi un cal. Animalul de pradă s-a repezit la cal, astfel încât oamenii au avut timp să se îndepărteze. Angajaţii de la Zoo au reuşit să tranchilizeze animalul şi să-l ducă înapoi în cuşcă.

Îngrijitorii voiau s
ă dea de mâncare animalelor. Când au ajuns în dreptul adapostului în care se afla jaguarul, acesta s-a agitat şi a reusit sa spargă unul dintre geamurile securizate ale adapostului. Odată evadat pe alee, s-a repezit asupra calului.

Oamenii au strigat imediat dupa ajutor. Felina a fost în cele din urma tranchilizată.

Până luni, grădina zoo de la Bucov va fi închisă, ia o anchetă va stabili acum dacă lucrările la adăpostul jaguarului au fost făcute corespunzător.

Jaguarul Johnny are 16 ani şi este născut în captivitate. Stă din 2009 în acest adăpost, care a costat 5,5 miliarde de lei si este înca în garanţie. Vara trecută, la grădina zoologică de lângă Ploieşti, o angajată a fost rănită de un iac ce a reuşit să scape. În total, aproape 400 de animale din 35 de specii sunt adăpostite la grădina Zoo din Bucov.

 

×
Subiecte în articol: Jaguar gradina zoologica animale evadat
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close