Antena 3 CNN Actualitate Un motoplanor a aterizat forţat pe un câmp din Prahova. Pilotul şi însoţitorul au scăpat nevătămaţi

Un motoplanor a aterizat forţat pe un câmp din Prahova. Pilotul şi însoţitorul au scăpat nevătămaţi

Un motoplanor a aterizat forţat pe un câmp din Prahova. Pilotul şi însoţitorul au scăpat nevătămaţi
Sursa foto: Foto: pilotmagazin.ro
08 Dec 2012   •   17:21

Un motoplanor a aterizat forţat, sâmbătă, pe un câmp din apropierea localităţii prahovene Măgureni, pilotul şi însoţitorul acestuia scăpând nevătămaţi în urma incidentului, conform Mediafax.
   
Potrivit prefectului de Prahova, Marius Sersea, motoplanorul aparţine aerocubului din localitatea Băneşti, iar în momentul incidentului la bordul aparatului de zbor se aflau pilotul şi un însoţitor, care au scăpat nevătămaţi.
   
Prefectul a spus că deocamdată nu se cunosc motivele pentru care motoplanorul a aterizat forţat.
   
La rândul său, primarul localităţii Măgureni, Gheorghe Iarca, a spus că motoplanorul a aterizat la mai puţin de 200 de metri de case şi că, din informaţiile pe care le are, aparatul ar fi rămas fără combustibil.
   
La locul incidentului au ajuns echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, fără a fi necesară intervenţuia acestora.
   
Aparatul de zbor a fost împins până la marginea unui drum, de unde urmează să fie ridicat şi dus la aerodromul din Băneşti, a precizat primarul.

×
Subiecte în articol: prahova camp pilot
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close