Antena 3 CNN Actualitate Un nou caz Caracal zguduie România: copii abuzați. Adevărul despre minorii abuzați de pedofilul din Călărași

Un nou caz Caracal zguduie România: copii abuzați. Adevărul despre minorii abuzați de pedofilul din Călărași

Un nou caz Caracal zguduie România: copii abuzați. Adevărul despre minorii abuzați de pedofilul din Călărași
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Oct 2019   •   17:45

Noi detalii ies la iveală despre minorii abuzați de pedofilul din Călărași. Se pare că ambii copii aveau probleme de comportament și nu era prima dată când fugeau de la centrul de plasament, respectiv familia de plasament. Mărturisirea a fost făcută de Alina Popa, directorul adjunct de la Protecția Copilului, în exclusivitate, pentru Antena 3.

Citește și: Oamenii vorbesc! Primele mărturii despre atrocitățile pedofilului din Călărași

”Ambii copii au fost găsiți pe raza județului Călărași. Unul dintre ei se afla într-un centru de primire în regim de urgență și era fugit din acest centru cu aproximativ o lună de zile în urmă. Fuga lui a fost sesizată imediat, așa cum prevăd procedurile. Este vorba despre minorul de 13 ani. 

Până la acest moment poliția a desfășurat căutările, iar în cursul zilei de ieri ne-au adus la cunoștință că au identificat minorul pe raza județului Călărași. Acest minor a mai fugit și în alte dăți. S-a întors și singur, dar în alte situații, poliția a adus copilul înapoi. El mergea la școală, dar nu cum merg copiii obișnuiți. E un copil cu probleme. Băiatul a fost abandonat la vârsta de trei ani. Copilul era consiliat psihologic.

Citește și: Primele imagini cu blocul din București unde a fost sechestrat una dintre victimele pedofilului din Călărași

Minorul de 16 ani era în cadrul unei familii de plasament și el avea tipul acesta de comportament problematică. El nu avea o perioadă îndelungată de când a dispărut. Poliția fusese sesizată. El mai pleca de la familie. În cazul lui, poliția l-a adus acasă. De asemenea, a fost dus la consiliere psihologică. El dispărea în jurul casei, tot pe undeva prin Sectorul 2”, a spus Alina Popa, director adjunct Protecția Copilului.

Doi minori instituţionalizaţi au fost găsiţi în imobile aparţinând unui bărbat de 52 de ani din judeţul Călăraşi, care este reţinut pentru lipsire de libertate şi infracţiuni la viaţa sexuală.

×
Subiecte în articol: Caracal Calarasi pedofil
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close