Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu blocul din București unde a fost sechestrat una dintre victimele pedofilului din Călărași

Primele imagini cu blocul din București unde a fost sechestrat una dintre victimele pedofilului din Călărași

Primele imagini cu blocul din București unde a fost sechestrat una dintre victimele pedofilului din Călărași
26 Oct 2019   •   17:26

Antena 3 a prezentat în exclusivitate primele imagini cu locul unde a fost sechestrat copilul de 13 ani, abuzat de bărbatul din Călărași. Boxa unui bloc din Capitală, unde individul muncea la curățenie. 

Este vorba despre un bloc din Sectroul 2, din București. Din informațiile Antenei 3, aici ar fi închis copilul de 13 ani.

Doi minori instituţionalizaţi au fost găsiţi în imobile aparţinând unui bărbat de 52 de ani din judeţul Călăraşi, care este reţinut pentru lipsire de libertate şi infracţiuni la viaţa sexuală.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi transmis, sâmbătă, bărbatul din localitatea Fundeni Frunzăreşti, depistat în urmă cu o zi, este principalul suspect în cazul unui dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

"În fapt, pe baza informaţiilor colegilor din cadrul Poliţiei Capitalei, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au identificat în locuinţa suspectului un minor şi la o adresa din Bucureşti un alt minor, ambii instituţionalizaţi, despre care, din primele verificări, există indicii că ar fi victime ale celui în cauză", se precizează în comunicat.

Citește și: Oamenii vorbesc! Primele mărturii despre atrocitățile pedofilului din Călărași

×
Subiecte în articol: Calarasi minori Calarasi
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close