Antena 3 CNN Actualitate Un român a descoperit cum poţi avea factura la întreţinere de zero lei (VIDEO)

Un român a descoperit cum poţi avea factura la întreţinere de zero lei (VIDEO)

Un român a descoperit cum poţi avea factura la întreţinere de zero lei (VIDEO)
Sursa foto: magor csibi
19 Mar 2010   •   20:11

Un fost europarlamentar şi-a pus o întrebare care pentru mulţi dintre noi pare imposibilă. Cum e să trăieşti fără apă caldă, electricitate sau produse de igienă personală? E cel mai sănătos mod de viaţă, e răspunsul lui.

Magor Csibi s-a întors în timp cel puţin o sută de ani. În primul rând, a renunţat la maşină. Merge 13-14 kilometri pe jos în fiecare zi şi ia metroul doar dacă distanţa este foarte mare. Liftul e deja amintire. Urcă zilnic peste o mie de trepte. De două luni de zile face duş cu apă rece ca gheaţa şi se simte mai sănătos ca oricând. În plus, factura de la întreţinere a fost de zero lei.

Produsele de igienă stau pe un raft în timp ce el foloseşte săpun de casă şi bicarbonat de sodiu în loc de pastă de dinţi.

Nici luminile nu au fost aprinse de mai bine de două luni. Ora de culcare s-a mutat treptat de la miezul nopţii la ora 21 iar televizorul a fost înlocuit de cărţi. Şi nici maşina de spălat nu mai este utilă.

S-au schimbat şi regulile de alimentaţie. Mănâncă doar lucruri naturale, produse în România. Nimic din ce este produs la o distanţă mai mare de 400 de kilometri. Asta a fost cea mai grea încercare: să găsească produse româneşti în România.

Magor Csibi a descris fiecare pas al experimentului pe un blog. Părerile cititorilor sunt împărţite: unii îl critică, alţii îi urmează sfaturile. Cert este că a convins şi mai multe vedete din România să facă acest experiment.



Observator



×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close