Antena 3 Actualitate Un român a întrebat Poliția dacă poate să bea trei beri fără să pățească nimic. Răspunsul genial al Poliției

Un român a întrebat Poliția dacă poate să bea trei beri fără să pățească nimic. Răspunsul genial al Poliției

28 Mai 2018   •   15:58
 Un român a întrebat Poliția dacă poate să bea trei beri fără să pățească nimic. Răspunsul genial al Poliției

Pe pagina de Facebook a MAI a fost postat un răspuns la o întrebare care îi frământă pe mulți șoferi români, iar unul dintre aceștia și-a luat inima-n dinți și i-a interpelat direct pe oamenii legii. Polițiștii au cântărit bine situația și au răspuns, în mod public, scrie Libertatea.

”Întrebare primită pe Facebook MAI- “Este adevărat că pot să beau 3 beri fără să pățesc nimic? Am înțeles că la fiolă iese 0,05!”

Răspuns:

1. Din punctul nostru de vedere puteți să beți câte beri vreți, atât timp cât nu conduceți după, deși consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății!

2. Alcoolemia este stabilită de etilotest și nu este identică pentru toată lumea la aceeași cantitate de alcool consumată!

3. Dacă totuși vreți să conduceți, vă recomandăm berea fără alcool…este mai bine și pentru dumneavoastră și pentru participanții la trafic, dar și pentru noi!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close