Antena 3 Actualitate Unde a dus disperarea părinţilor? Înscrierile la şcoală se fac în prezenţa paznicilor

Unde a dus disperarea părinţilor? Înscrierile la şcoală se fac în prezenţa paznicilor

de M.Z.    |    09 Mar 2012   •   18:55
Unde a dus disperarea părinţilor? Înscrierile la şcoală se fac în prezenţa paznicilor
Sursa foto: Foto: opiniatimisoarei.ro

La unele şcoli din Ploieşti, înscrierile în clasa zero şi în clasa întâi se fac în prezenţa paznicilor, după ce mulţi părinţi au făcut scandal că nu le-au fost primite dosarele. Este vorba despre persoanele care şi-au schimbat domiciliul din buletin pe ultima sută de metri.

În disperare de cauză, pentru a prinde un loc la o şcoală bună, părinţii şi-au făcut vize de flotant. Numai că, acolo unde cazul a fost descoperit, dosarele au fost respinse.

Părinţii nemulţumiţi au făcut reclamaţie la Inspectoratul Şcolar. 

"S-a ajuns până la a număra cu paşii distanţa dintre două unităţi de învăţământ şi a spune că am mai puţini paşi până la şcoala unde sunt arondat", a explicat Gheorghe Borovina, inspector general la ISJ Prahova.

Pentru că au fost cazuri în care părinţii i-au ameninţat pe reprezentanţii şcoli în dese rânduri, autorităţile au chemat paznici. Părinţii care au obţinut viza de flotant după data apariţiei metodologiei vor putea să vină la înscrieri în etapa a doua.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close