Antena 3 CNN Actualitate Cu ce te ajuta un review auto?

Cu ce te ajuta un review auto?

Cu ce te ajuta un review auto?
26 Mar 2019   •   11:45

Cu totii intelegem termenul de review, mai ales cand vorbim de telefoane, tablete sau televizoare, unde putem citi informatii despre produsul in sine, despre functiile noi pe care le aduce pe piata, viata bateriei, sistemul de operare, etc.

Dar ce inseamna review-uri auto?

Daca ajungi sa citesti un review auto, nu credem ca mai ai nevoie de informatii despre motor, transmisie sau dimensiune portbagaj. Esti strict interesat de performantele si fiabilitatea masinii, te intereseaza costuri reale de intretinere si consum real, probleme reale ale celor care detin o masina.

Unde poti sa gasesti review-uri auto in Romania?

Pe o multitudine de site-uri auto poti sa citesti review-uri scrise de jurnalisti, insa pe un singur site poti gasi review-uri auto scrise de posesori. DailyDriven.ro este un site nou in Romania, care isi propune sa ofere cititorilor pareri reale despre masini, pareri venite direct de la posesori.

De ce sa cauti pareri reale despre masini?

Simplu. Vrei sa eviti problemele care pot aparea si vrei sa bagi cat mai putini bani in masina, eventual sa ii faci doar reviziile. Daca citesti sau vizualizezi pe Youtube un review, vei gasi acolo informatii despre masini direct de la jurnalisti si in 90% din cazuri, vei citi despre o masina care abia a aparut. Fiind noua, informatiile nu pot fi cuprinzatoare si in niciun caz nu o sa vorbeasca despre problemele care pot aparea sau au aparut deja. Cand masina are 500 de km parcursi si a aparut in 2019 nu putem sa vorbim despre fiabilitate, costuri de intretinere si nici consum mediu. Cand citesti o parere reala, a unui posesor care detine masina de 150.000 de km, poti sa iti faci o idee generala despre ce inseamna masina respectiva.

Daca trei posesori sustin ca masina are probleme cu EGR-ul si ca l-au schimbat sau curatat la 100.000 de km, trebuie sa te astepti si tu la o astfel de reparatie daca alegi sa cumperi acelasi model de masina la 90.000 de km. E usor de inteles ideea, daca te informezi bine inainte poti evita multe costuri inutile.

Administratorii site-ului sustin ca toate review-urile de pe site sunt venite de la posesori verificati.

De la posesori poti sa afli tot ce este nevoie sa stii. Pe site gasesti un chestionar in care posesorii sunt intrebati cum este sa detina si sa conduca zi de zi masina personala. Posesorii spun de ce au ales masina, de unde au achizitionat-o, ce le place si mai ales ce le displace la autoturism. Gasiti usor informatii despre cat costa piesele, cat consuma cu adevarat masina, cat costa intretinerea pe an, cat de confortabila este masina si mai ales cat de fiabila este pe termen lung.

Posesorii scriu ce probleme tehnice au avut cu masina, ofera detalii despre motorizare si chiar si sfaturi de achizitie, toate astea pentru a ajuta pe cei care isi doresc o masina asemanatoare.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la proprietari, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa ajute pe viitorii posesori sa aleaga masina potrivita.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close