Antena 3 CNN Actualitate Untold 2024, Sam Smith şi Swedish House Mafia, în premieră pe Cluj Arena

Untold 2024, Sam Smith şi Swedish House Mafia, în premieră pe Cluj Arena

Organizatorii festivalului Untold 2024 au anunţat primele nume confirmate pentru cea de-a noua ediție, care va avea loc în perioada 8-11 august 2024, la Cluj-Napoca.

Untold 2024, Sam Smith şi Swedish House Mafia, în premieră pe Cluj Arena
Sursa foto: Facebook/ Untold
de Georgiana Adam    |    08 Dec 2023   •   11:17

Organizatorii festivalului pregătesc deschiderea unui nou capitol din universul magic Untold, și anunță primele nume confirmate pentru cea de-a noua ediție a unuia dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din lume.

Aceştia promit o experiența memorabilă la Untold 2024 pentru sutele de mii de fani și pentru cele mai mari nume din industria muzicală la nivel mondial.

Organizatorii festivalului Untold 2024 au anunţat, într-un comunicat oficial, primele nume confirmate pentru cea de-a noua ediție, care va avea loc în perioada 8-11 august 2024, la Cluj-Napoca.

Citeşte şi: Electric Castle 2024, organizatorii au anunţat primele nume care vor urca pe scena festivalului

Sam Smith şi Swedish House Mafia, în premieră la Untold 2024

Sam Smith este singurul artist care a reușit să facă legătura dintre muzica soul și pop, iar acest detaliu i-a oferit vizibilitate și i-a adus un Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy, la cele mai importante categorii: Best Pop Vocal Album, Best New Artist, Record of the Year, Song of the Year.

Totodată, pentru prima dată pe scena principală a unui festival din România, membrii Swedish House Mafia vor ajunge şi ei pe Cluj- Arena pentru cel de-al nouălea capitol al magiei Untold 2024.

Swedish House Mafia este unul dintre cele mai puternice act-uri din muzica electronică. Axwell, Sebastian Ingrosso și Steve Angello sunt definiția a ceea ce înseamnă un supergrup de DJ, pionieri EDM și figuri relevante în genul progressive house.

Cu un background incredibil, cei trei au reușit să schimbe jocul în cultura dance și au inspirat generații de producători.

Costul biletelor la Untold 2024

Festivalul Untold 2024 se va desfăşura în acest an la Cluj, în perioada 8- 11 august 2024. Organizatorii festivalului au anunţat că vor fi patru zile magice de festival.

Abonamentele generale pentru cea de-a noua ediţie a festivalului Untold 2024 pornesc de la 249 de lei şi pot ajunge până la 897 de lei pentru toate cele patru zile de festival.

În schimb, pachetele Combo Untold + Massif pornesc de la 1052 de lei, potrivit site-ului untold.com

Sute de fani ai muzicii vor putea să se bucure la experienţa Untold 2024, timp de patru zile și patru nopți, de artiștii lor preferați, dar și de live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale.

×
Subiecte în articol: Untold 2024 Sam Smith Swedish House Mafia
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close