Antena 3 CNN Actualitate Unul din dosarele lui Sebastian Ghiță, retrimis la DNA

Unul din dosarele lui Sebastian Ghiță, retrimis la DNA

Unul din dosarele lui Sebastian Ghiță, retrimis la DNA
27 Sep 2016   •   11:57

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să returneze către procurorii DNA un dosar aflat pe rol în care este implicat deputatul Sebastian Ghiță.

Magistrații au considerat că una dintre probele prezente la dosar, și anume declarația pe care a dat-o fostul procuror-șef de la Curtea de Apel Ploiești, Liviu Tudose, a fost luată în mod nelegal.

Liviu Tudose a contestat această probă în instanță, iar magistrații i-au dat dreptate considerând că a depus destule probe pentru a demonstra iregularitățile comise de procurori. Dosarul se va întoarce acum la DNA unde procurorii trebuie să gestioneze probele pentru a putea trimite înapoi dosarul pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

În acest dosar, Sebastian Ghiță este acuzat de două infracțiuni de dare de mită, cumpărare de influență, spălare de bani, șantaj, două infracțiuni de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close