Antena 3 CNN Actualitate UPDATE: Cristi Borcea, diagnosticat cu angină pectorală

UPDATE: Cristi Borcea, diagnosticat cu angină pectorală

UPDATE: Cristi Borcea, diagnosticat cu angină pectorală
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Iul 2014   •   11:34
UPDATE - Omul de afaceri Cristian Borcea, transportat sâmbătă seară de la Penitenciarul Poarta Albă la Spitalul Judeţean Constanţa pentru investigaţii medicale, după ce a acuzat dureri toracice, nu a rămas internat în unitatea medicală, urmând ca stare sa de sănătate să fie supravegheată în penitenciar.
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, Cristian Borcea a fost adus sâmbătă seară la unitatea medicală cu o ambulanţă după ce acuzase dureri toracice. 
El a fost supus mai multor investigaţii medicale, fiind diagnosticat cu angină pectorală, au precizat sursele citate. 
Cristian Borcea nu a rămas internat, starea sa de sănătate urmând să fie supravegheată în penitenciar, iar dacă va mai fi cazul va fi readus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

---
 
Cristi Borcea a fost dus de urgenţă la Spitalul judeţean Constanţa, după ce a acuzat dureri în zona pieptului. 
 
Medicii i-au făcut un control amănunţit, iar un cardiolog l-a evaluat timp de două ore. La spital a ajuns şi soţia lui Cristi Borcea, Alina.  
 
La scurt timp după miezul nopţii fostul actionar al clubului Dinamo a părăsit spitalul. Insoţit de doi gardieni, a fost transportat înapoi la penitenciarul Poarta Abă cu ambulanţa . 
 
Omul de afaceri are probleme cardiace şi a fost chiar operat pe cord în urmă cu doi ani. 
 
Borcea a fost condamnat în dosarul transferurilor la 6 ani şi patru luni de închisoare. El a fost transferat împreună cu Victor Becali de la Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde este şi Gigi Becali şi unde-şi ispăşeşte pedeapsa în regim semideschis, drept câştigat în instanţă. 
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close