Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Viorel Hrebenciuc: Nu există prejudiciu în dosarul retrocedărilor, Romsilva confirmă asta

UPDATE. Viorel Hrebenciuc: Nu există prejudiciu în dosarul retrocedărilor, Romsilva confirmă asta

UPDATE. Viorel Hrebenciuc: Nu există prejudiciu în dosarul retrocedărilor, Romsilva confirmă asta
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    20 Mar 2015   •   17:19
Viorel Hrebenciuc a declarat, în urmă cu puţin timp, la ieşirea din arestul penitenciarului Codlea, că se aştepta la această decizie a justiţiei. 
 
Încercând să explice că a trecut printr-o experienţă nedorită, arestul în trei penitenciare, Hrebenciuc a încurcat numele "Codlea" cu "Coldea".
 
"Mă aşteptam la această decizie. Din nefericire pentru mine, experienţa de cinci luni a trei penitenciare, arestul IPJ Braşov, penitenciarul Coldea ... pardon, Codlea şi penitenciarul Rahova, e o experienţă pe care nu mi-am dorit-o, dar am depăşit-o."
 
Numele penitenciarului la care făcea referire Hrebenciuc este Codlea, în timp ce numele Coldea este al adjunctului din SRI, cel care a asigurat şi interimatul serviciului, după încheierea mandatului lui George Maior.
 
Hrebenciuc a ţinut să explice jurnaliştilor că dosarul retrocedărilor, despre care s-a vorbit în media, nu are prejudiciu.
 
"Un singur lucru vreau să vă mai spun. Aţi vorbit în permanentă de un dosar cu un prejudiciu de peste 300 de milioane de euro. Vă spun acum, în acest dosar nu există niciun prejudiciu pentru statul român. În rechizitoriu se menţioneză clar că nu există prejudiciu. RomSilva are declaraţii scrise în care menţionează că nu a fost păgubită în niciun fel. Decizia Tribunalului Covasna este valabilă şi în ziua de astăzi. Sunt trimis în judecată, mă voi judeca şi voi dovedi că sunt nevinovat."

---

Viorel Hrebenciuc va fi judecat în arest la domiciliu, în dosarul retrocedării ilegale de păduri, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis să schimbe măsura arestului preventiv în cazul fostului parlamentar.

Decizia judecătorilor este definitivă.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close