Antena 3 CNN Actualitate Urmează cea mai lungă noapte din an. Ceasurile se dau cu o oră în urmă

Urmează cea mai lungă noapte din an. Ceasurile se dau cu o oră în urmă

Urmează cea mai lungă noapte din an. Ceasurile se dau cu o oră în urmă
Sursa foto: Foto: executiveroadwarrior.com
29 Oct 2011   •   20:10

Va fi cea mai lungă noapte din an. Romînia trece la ora de iarnă. Ceasurile vor fi date cu o oră înapoi, adică ora 4 va deveni ora 3. Dacă majoritatea românilor se vor bucura de o oră de somn în plus, cei pe care schimbarea îi va prinde în tren trebuie să ţină cont de câteva modificări.

Singurele trenuri ale căror circulaţie va fi afectată de schimbarea orei sunt cele care circulă după ora patru, ora oficială de vară.

Aşa că ghinioniştii care vor circula cu aceste trenuri trebuie să se înarmeze cu răbdare. Asta pentru că garniturile feroviare vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după ora de iarnă.

Mai norocoşi sunt pasagerii trenurilor care mai au de parcurs doar o distanţă scurtă până la destinaţie. Acestea îşi vor continua mersul până în staţia finală. Noul mers al trenurilor este valabil şi între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria şi Ucraina.

Pentru restul românilor, trecerea la ora de iarnă va aduce o oră în plus de somn, dar şi cea mai lungă noapte din an. Va avea 25 de ore. 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close