Antena 3 Actualitate Va fi extrădat Sebastian Ghiță sau nu? Ce părere au jurnaliștii Antena 3

Va fi extrădat Sebastian Ghiță sau nu? Ce părere au jurnaliștii Antena 3

de M.Z.    |    18 Apr 2017   •   00:08
Va fi extrădat Sebastian Ghiță sau nu? Ce părere au jurnaliștii Antena 3

Unii dintre jurnaliștii Antena 3 nu cred în varianta extrădării lui Sebastian Ghiță, după ce fostul deputat a fost arestat în Serbia.

”Ghiță nu vine prea curând în România. În cazul în care va veni, și cred că sunt șanse să nu vină deloc, nu va veni curând”, a spus Mircea Badea, luni, în pasa emisiunii Sinteza Zilei cu În gura presei.

”Există temeiuri serioase ca Ghiță să ceară azil politic în Serbia”, a continuat Badea.

De aceeași părere este și Alessandra Stoicescu.

”Cel mai probabil, va cere și va primi azil politic. Oricum, lucrurile vor întârzia și nu se va ajunge la extrădarea lui din Serbia în România”.

De cealaltă parte, Adrian Ursu crede că fostul deputat va ajunge la noi în țară.

”Da, va fi adus în România Ghiță, dar mult mai târziu”.

Și Mugur Ciuvică este de părere că Sebastian Ghiță va fi adus în țară.

Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost arestat 18 zile în vederea extrădării, începând cu 14 aprilie, și nu 60 de zile, așa cum s-a spus inițial.

Sebastian Ghiță a petrecut a patra noapte în spatele gratiilor în arestul poliției sârbe. Situația fostului deputat este încă neclară, pentru că nici autoritățile române, nici cele de la Belgrad nu au dat informații suplimentare în legătură cu Sebastian Ghiță.

În arestul din Belgrad, acesta nu a primit încă vizitele familiei. Este pentru prima oară când milionarul se află încarcerat și există informația că stă în celulă cu alți doi deținuți.

Fostul deputat a fost arestat în cursul nopții de joi spre vineri, el fiind legitimat de poliția sârbă. Era însoțit de fratele lui, care avea documente reale, în timp ce Sebastian Ghiță a prezentat documente false.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close