Antena 3 CNN Actualitate Valea Prahovei, blocată la începutul săptămânii. CNAIR anunță restricții de trafic

Valea Prahovei, blocată la începutul săptămânii. CNAIR anunță restricții de trafic

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că săptămâna viitoare vor fi impuse restricții de circulație pe Drumul Național 1, între Comarnic și Sinaia. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2024   •   09:08

CNAIR a anunțat că în perioada 4-9 martie, vor fi impuse restricții de circulație pe Drumul Național 1, între Comarnic și Sinaia. 

Restricțiile de trafic au loc din cauza unor lucrări de toaletare a arborilor periculoși din apropierea părților carosabile.

În intervalul orar 9-15, între 4 și 9 Martie, vor interveni angajații Ocolului Silvic Sinaia.

Pe DN1, între kilometri 111+300 și kilometri 118+800, în zona localităților Comarnic și Sinaia au fost identificați mai mulți arbori care s-au înclinat periculos spre partea carosabilă, care riscă să se prăbușească peste șosea.

Intervalul de desfășurare a lucrărilor se poate modifica în funcție de condițiile meteorologice și de valorile de trafic.

Va exista o semnalizare rutieră temporară a lucrărilor ce se va realiza cu indicatoare rutiere, panouri de semnalizare și balize direcționale, care delimitează lucrarea de partea carosabilă.

×
Subiecte în articol: valea prahovei restrictii trafic CNAIR
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close