Antena 3 CNN Actualitate Valeriu Gheorghiță dezvăluie cine va fi prima persoană care va fi vaccinată în România: Este stabilit!

Valeriu Gheorghiță dezvăluie cine va fi prima persoană care va fi vaccinată în România: Este stabilit!

Valeriu Gheorghiță a vorbit, vineri, despre prima persoană care va fi vaccinată în România.

Valeriu Gheorghiță dezvăluie cine va fi prima persoană care va fi vaccinată în România: Este stabilit!
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    25 Dec 2020   •   15:10

"Avem o strategie de vaccinare după cum am spus și această strategie va fi respectată ca în orice țară în care a fost elaborată o strategie de vaccinare. Prima persoană vaccinată va fi din rândul personalului medical. Este stabilit cine este persoana. O veți afla și o veți cunoaște la momentul în care va fi vaccinată", a răspuns Valeriu Gheorghiță atunci când a fost întrebat cine va fi primul român vaccinat anti-COVID. 

Vaccinul anti-COVID a ajuns în țară! Arafat: ”Asta nu înseamnă că problema s-a rezolvat”

Primele 10,000 de doze de vaccin împotriva COVID-19, au ajuns în țară pe la Vama Nădlac 2, vineri. Vaccinul, dezvoltat de BioNTech și Pfizer, e primul căruia i s-a acordat de către Comisia Europeană autorizația condiționată de punere pe piață.

”Arafat: Pentru noi este o speranță, lumina de la capătul tunelului”

”Asistăm la un moment istoric, care arată că lumea a găsit o soluție. Vedem cum UE a reușit să nu dezamăgească cetățenii. 

Așa cum a intrat în spatele nostru acest camion cu primele doze de vaccin, au intrat astfel de camioane în toate țările membre ale Uniunii Europene astfel încât să înceapă campania împreună. A fost un efort imens la care au participat toate statele membre, inclusiv România. Achiziție comună, abordare comună și implementare împreună.”, a declarat șeful DSU.

×
Subiecte în articol: vaccin coronavirus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close