Antena 3 Actualitate Van Damme, dedicație live de la Dani Mocanu, într-un hotel din București: ”Pentru Van Damme, fratele nostru”

Van Damme, dedicație live de la Dani Mocanu, într-un hotel din București: ”Pentru Van Damme, fratele nostru”

de Andreea Ştefan    |    22 Iul 2021   •   12:58
Van Damme, dedicație live de la Dani Mocanu, într-un hotel din București: ”Pentru Van Damme, fratele nostru”
Sursa foto: Captură YouTube / Dani Mocanu

După ce miercuri a fost filmat, în România, în timp ce asculta manele în mașină, astăzi, Van Damme a primit o dedicație live de la manelistul Dani Mocanu, în holul unui hotel din București.

Van Damme pare să fie foarte încântat de melodiile maneliștilor români.

Aflat în holul unui hotel din centrul Bucureștiului, Van Damme a primit o dedicație muzicală live din partea lui Dani Mocanu.

Cu câinele în geanta de umăr, cu zâmbetul pe față și aplaudând, celebrul actor de la Hollywood a ascultat entuziasmat dedicația.

Van Damme, filmat în România, într-o maşină, în timp ce ascultă manele

Van Damme, celebrul actor de la Hollywood, a fost filmat în România, într-o maşină, în timp ce ascultă manele.

Van Damme a fost filmat chiar de tinerii cu care se afla în maşină, pe ritmurile unei manele ce aparţine lui Tzancă Uraganu.

Imaginile au fost postate pe Facebook şi s-au viralizat în scurt timp, în ciuda faptului că celebrul actor l-a avertizat pe tânărul care filma că nu îşi doreşte să ajungă pe reţelele de social media.

"No good for social media", a spus Jean-Claude Van Damme.

Tzancă Uraganu, după ce Van Damme a fost filmat în România, în timp ce îi asculta manelele: ”Sper să îl întâlnesc, i-aș dedica o melodie”

Celebrul actor de la Hollywood, Van Damme, a fost filmat în România, în timp ce asculta manele, într-o maşină.

Una dintre melodiile pe care starul internațional o asculta era cântată de Tzancă Uraganu. 

Imaginile au fost postate pe Facebook şi s-au viralizat în scurt timp, în ciuda faptului că celebrul actor l-a avertizat pe tânărul care filma că nu îşi doreşte să ajungă pe reţelele de social media. Manelistul ne-a spus că este foarte bucuros că o asemenea vedetă îi ascultă piesele.

”Am văzut și eu video-ul din mașină, era cu niște băieți. Mă bucur pentru că Van Damme este un star pe toată planeta și oricine s-ar bucura. Oricum vreau să îl cunosc și să îl întâlnesc. Pentru mine e o mare bucurie, sper ca în zilele astea cât mai stă în România să îl întâlnesc și eu. I-aș dedica melodia care îi plăcea și pe care o asculta, când eram eu boss de boss. Am multe melodii care i se potrivesc”, a spus Tzancă Uraganu.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close