Antena 3 CNN Actualitate Verificări la Constanța în cazul elevilor ridicați din curtea școlii

Verificări la Constanța în cazul elevilor ridicați din curtea școlii

Conducerea Ministerului de Interne a anunțat verificări cu privire la modul în care au intervenit polițiștii din Constanța care au ridicat și dus la sediu opt elevi din curtea unei școli.

Verificări la Constanța în cazul elevilor ridicați din curtea școlii
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    04 Oct 2020   •   23:32

”Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a dispus efectuarea de verificări, cu privire la modul de intervenție al polițiștilor din Constanța, prin Corpul de Control al Ministrului, la finalizarea cărora se vor dispune măsurile legale care se impun”, a transmis duminică seara IGPR.

Și conducerea IPJ Constanța a dispus verificări interne.

Poliția Constanța a precizat că la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate 4 sesizări scrise și 5 telefonice, dintre care 3 prin apel 112, cu privire la faptul că se tulbură ordinea și liniștea publică a locuitorilor.

Astfel, vineri seară, polițiștii au identificat un grup de 8 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, care erau în curtea școlii la care se refereau sesizările.

Caz revoltător în Constanța! Opt olimpici luați cu duba după ce au jucat baschet. Părinții sunt revoltați

Polițiștii spun că i-au înștiințat pe tineri că vor fi conduși la sediul poliției pentru legitimare și luarea de măsuri legale. Fiecare tânăr a primit o amendă de 250 de lei, pentru pătrunderea, cu încălcarea normelor legale, în școală, fără a avea acordul școlii pentru folosirea terenului de sport după terminarea cursurilor.

Părinții spun că este vorba despre copii buni la învățătură, unii chiar olimpici. Aceștia sunt revoltați că au fost chemați doar la secție, și nu în curtea școlii. 

Părinții mai spun că niciun adult nu a fost de față când s-a completat procesul verbal.

Poliția a demarat o anchetă internă. 

×
Subiecte în articol: Constanța elevi şcoală
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close