Antena 3 CNN Actualitate Vestea abuzului ANAF a ajuns până la Parlamentul European. ''Nicăieri în Europa nu s-a mai întâmplat ca unui trust de presă să i se pună botniţă”

Vestea abuzului ANAF a ajuns până la Parlamentul European. ''Nicăieri în Europa nu s-a mai întâmplat ca unui trust de presă să i se pună botniţă”

Vestea abuzului ANAF a ajuns până la Parlamentul European. ''Nicăieri în Europa nu s-a mai întâmplat ca unui trust de presă să i se pună botniţă”
16 Feb 2016   •   16:38

Vestea abuzului ANAF a ajuns până la europarlamentarii români de la Bruxelles şi a fost dur criticată de aceştia.

„Este în mod clar o încălcare flagrantă a libertății de exprimare și a libertății jurnaliștilor”, a declarat europarlamentarul Victor Boștinaru.

''Nicăieri în Europa nu s-a mai întâmplat ca unui trust de presă să i se pună botniţă, lucru de care şi Putin ar fi mândru”, a adăugat europarlamentarul.

Antena 3 și Antena 1 riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de luni.

Președintele Senatului cheamă partidele la solidaritate în fața pericolului anulării statului de drept și a libertății presei. Călin Popescu Tăriceanu îi solicită premierului Dacian Cioloș să vină în fața Parlamentului pentru a oferi explicații privind evacuarea Antena 3.






×
Subiecte în articol: post confiscat ANAF
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close