Antena 3 CNN Actualitate Vești bune pentru bucureșteni. Gabriela Firea: „Putem începe fără probleme furnizarea agentului termic în Capitală”

Vești bune pentru bucureșteni. Gabriela Firea: „Putem începe fără probleme furnizarea agentului termic în Capitală”

Vești bune pentru bucureșteni. Gabriela Firea: „Putem începe fără probleme furnizarea agentului termic în Capitală”
30 Oct 2019   •   09:59

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat la Primăria Capitalei comandamentul pentru pregătirea sezonului rece, la care au participat reprezentanți ai tuturor instituțiilor publice și companiilor municipale cu atribuții în domeniu.

 „Având în vedere prognoza meteo, care anunță scăderi semnificative ale temperaturii în următoarele zile în București, îndeosebi pe timpul nopții, am convocat comandamentul ca să mă asigur că sunt pregătite toate măsurile necesare. În ultimele două nopți, media de temperatură a fost sub 10 grade, la fel se anunță și în următoarea, așa că sunt îndeplinite condițiile pentru a începe furnizarea agentului termic în Capitală.

RADET a început deja probele la sistemul de termoficare în noaptea de duminică spre luni și nu au fost înregistrate probleme.
Sunt convinsă că bucureștenii vor avea toate condițiile pentru a putea trece cu bine prin această iarnă. Am încredere că în această iarnă vor fi cât mai puține avarii, având în vedere investițiile realizate în premieră în ultimii trei ani, investiții la care Bucureștiul a fost deficitar ani la rând, deși sistemul de termoficare are o vechime de 50-60 de ani.  Subliniez că pentru spitale, şcoli, grădiniţe, cămine de bătrâni nu am așteptat, ci RADET furnizează căldură încă de la începutul lunii octombrie.”, a spus Gabriela Firea.

Primarul General a arătat că bucureștenii au la dispoziție două numere de telefon pentru transmiterea eventualelor sesizări și reclamații privind sistemul de termoficare:
RADET: 031.9442 (tarif normal)
Primăria Capitalei: 0800.800.868 (telverde)

Echipele RADET sunt pregătite să intervină 24/24 de ore în cazul producerii unor eventuale avarii, astfel încât acestea să poată fi remediate cât mai rapid cu putință.

Și celelalte direcții și companii municipale sunt pregătite cu măsuri specifice domeniului fiecăreia:

Direcția Generală de Asistență Socială asigură, în colaborare cu Poliția Locală, echipe mobile care monitorizeze persoanele fără adapost şi vor asigura cazarea şi serviciile oferite acestora.

Direcția are disponibile 540 de locuri de noapte pentru persoanele fără adăpost și 80 de locuri de zi în Complexul Integrat de Servicii Sociale pentru Adulţi „Sf. Ioan”, iar din decembrie vor mai fi disponibile 70 de locuri în adăpostul temporar de noapte ODESA.
Pentru sesizări privind persoanele fără adăpost aflate în situaţii de risc, cetățenii au la dispoziție numărul unic de telefon021/9524<021>șță

ăîăşăăăîăăţăă

âă„îîăîăîșăăăîăăâăăâăîăș
ăîăăăăăâțâșțșășășțăăî
Îșțățșîîțățățăăăîțâățță”

ăţîţîîăţţîîăăţşţţăţăŞţşŞâăţş

ățță
îşăţăţăţăşşîşîă
Îăîţăîă
Îăăîăî–ățșîăă–Șşî–îș–ăîțșțş–ăîî–șîșîășăăț

ăăşăăș ţăăăţăăşăşăăţăăţâăîîţăă

ăîîășîțîîțăţÎțâăî șăț

ÎșățăîățăăăăîîăîÎâășăăăî
ăăăîățăăîâțșț
„ăăăăîăîâăăăîîăîăș”

țță„țșîșțăăÎțățșăââăâșăț”
 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea RADET
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close