Antena 3 CNN Actualitate Viceprimarii municipiului Alba Iulia, membri PDL, audiaţi la DNA într-un dosar de corupţie

Viceprimarii municipiului Alba Iulia, membri PDL, audiaţi la DNA într-un dosar de corupţie

Viceprimarii municipiului Alba Iulia, membri PDL, audiaţi la DNA într-un dosar de corupţie
Sursa foto: Foto: Mediafax
02 Mar 2012   •   10:23

Viceprimarii municipiului Alba Iulia, Paul Voicu şi Ioan Bogăţan, ambii membri PDL, urmează să fie audiaţi de procurorii DNA, vineri, într-un dosar privind transportul local, cauză în care a fost audiat şi primarul municipiului, Mircea Hava, informează Mediafax.
   
Surse din cadrul anchetei au declarat că cei doi viceprimari sunt citaţi pentru a da declaraţii în faţa procurorilor anticorupţie în calitate de învinuiţi într-un dosar privind transportul local din municipiu, respectiv modul în care a fost prelungit contractul cu Societatea de Transport Public Alba Iulia, dar şi subvenţiile acordate acesteia pentru a acoperi transportul gratuit de care beneficiază pensionarii.

Potrivit surselor citate, în acest dosar sunt cercetate în total 11 persoane, printre care primarul din Alba Iulia Mircea Hava, secretarul primăriei Marcel Jeler, directorul Direcţiei Economice, Teofila Ţâr, dar şi angajaţi ai Societăţii de Transport Public Alba Iulia, printre care şi directorul general, Stelian Nicola.
   
Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost audiat, miercuri, la DNA Alba Iulia, timp de peste trei ore, într-un dosar ce priveşte transportul local din municipiu.
   
Potrivit publicaţiei ziarulunirea.ro, Mircea Hava este audiat de procurorii anticorupţie în calitate de învinuit în dosarul STP.  El este însoţit de avocatul său, Iulian Gâlcă, fost preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia.

Plângerea care stă la baza acestor cercetări pare să fi fost formulată de patronul firmei de transport Livio Dario, Liviu Poptean.

×
Subiecte în articol: Alba Iulia primar viceprimar
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close