Antena 3 CNN Actualitate Viceprimarul din Pungeşti: „După evenimentele din Galaţi, oamenii s-au speriat foarte tare”

Viceprimarul din Pungeşti: „După evenimentele din Galaţi, oamenii s-au speriat foarte tare”

Viceprimarul din Pungeşti: „După evenimentele din Galaţi, oamenii s-au speriat foarte tare”
de M.T.    |    17 Oct 2013   •   20:00

Oamenii din Pungeşti protestează faţă de explorarea şi exploatarea gazdelor de şist deoarece se tem că ceea ce s-a întâmplat îm judeţul Galaţi, unde au avut loc mai multe cutremure în ultima perioadă, s-ar putea repeta şi în localitatea lor, a declarat viceprimarul Vasile Voina la Antena 3.

„Ne temem pentru că n-am fost destul de informaţi, oamenii sunt foarte speriaţi. Au fost nişte informaţii care susţineau despre gazele de şist că sunt foarte periculoase. N-au venit specialişti suficienţi care să ne spună exact care sunt avantajele, dezavantajele explorării şi exploatării gazelor de şist”, a explicat Voina în cadrul emisiunii "La ordinea zilei".

„Autorităţile au fost informate, dar nu şi oamenii. În momentul în care au venit cei de la Chevron cu specialişti care să informeze despre pericolul care ar putea exista, au existat ceva altercaţii şi au renunţat. Nu au mai venit încă o dată ca să convingă lumea”, a mai spus viceprimarul din Pungeşti.

„Până nu a apărut fenomenul Galaţi, lumea nu era speriată. Când au apărut evenimentele din Galaţi, oamenii s-au speriat foarte tare, motiv pentru care au ieşit în stradă. Şi eu am temeri, mi-e teamă şi mie”, a recunoscut Vasile Voina.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close