Antena 3 CNN Actualitate Directorul Transparency International: Acțiunea ANAF ar trebui să alarmeze întreaga presă din România

Directorul Transparency International: Acțiunea ANAF ar trebui să alarmeze întreaga presă din România

Directorul Transparency International: Acțiunea ANAF ar trebui să alarmeze întreaga presă din România
de S.T.    |    16 Feb 2016   •   09:58

Directorul Transparency International, Victor Alistar, spune că acţiunea ANAF împotriva televiziunilor trustului Intact ar trebui să alarmeze întreaga presă din România.

Calea urmată de Agenţia de Administrare Fiscală arată clar că este vorba de un atac la adresa Antena 3.

Avocata Alice Drăgici consideră că statul este interesat doar să închidă emisia Antena 3 cât mai rapid, din cauza dezvăluirilor incomode făcute de jurnaliştii postului nostru.

Trustul Intact se confruntă cu un abuz fără precedent! ANAF şi-a trimis agenţii să scoată Antena 1 şi Antena 3 din sediu.

Este o acţiune în forţă în condiţiile în care trustul nostru a făcut zeci de cereri la Ministerul de Finanţe pentru a obţine dreptul de a închiria acest spaţiu, aşa cum prevede legea, fie a obţine un termen rezonabil pentru mutare.

Este o decizie nedreaptă a fiscului în condiţiile în care Antenele sunt singurele televiziuni nu au nicio datorie către statul român şi plătesc la zi taxele şi impozitele.

Realizatorii Antena 3 consideră că este vorba despre un plan vechi de închidere a televiziunii care de-a lungul anilor a făcut dezvăluiri şi anchete incomode.

Un lucru e cert: autorităţile ştiu că o televiziune cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri nu se poate muta în cinci zile.

×
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close