Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta confirmă: Am primit din partea lui Băsescu scrisoarea cu demisia, este o isterie naţională

Victor Ponta confirmă: Am primit din partea lui Băsescu scrisoarea cu demisia, este o isterie naţională

Victor Ponta confirmă: Am primit din partea lui Băsescu scrisoarea cu demisia, este o isterie naţională
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    02 Iul 2012   •   20:16

Premierul Ponta a declarat că a primit din nou din partea preşedintelui Traian Băsescu scrisoarea prin care şeful statului promite că va demisiona dacă va fi modificată Constituţia.

Este vorba despre aceeaşi scrisoare pe care Victor Ponta a rupt-o în faţa participanţilor la congresul PNL, PSD şi PC din data de 7 aprilie.

Şeful Guvernului a precizat că dezvăluie acest lucru pentru a opri "isteria naţională" creată pe această temă.

"Pentru că am văzut că întotodeauna când apare un gest mai excentric începe o isterie naţională, vreau să vă informez că domnul preşedinte mi-a dat o mapă în care era scrisoarea pe care mi-o trimisese mie, domnului Antonescu şi domnului Constantin înainte de congresele noastre reunite, cu modificarea Constituţiei. Nu am apucat să văd la televizor, dar am înţeles că e o dezbatere naţională sau europeană cu ce mi-a dat mie preşedintele. Sper că am rezolvat marea problemă a media în această secundă", a spus premierul, luni, în direct, la Antena 3.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta demisie presedinte
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close