Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, despre măsurile Guvernului pentru Paşte: ''Toate deciziile se bat cap în cap!''

Victor Ponta, despre măsurile Guvernului pentru Paşte: ''Toate deciziile se bat cap în cap!''

''Deciziile luate de Guvern în această perioadă de criză se bat cap în cap'', acuză Victor Ponta. În timp ce preşedintele Klaus Iohannis îi acuză de iresponsabilitate pe cei care solicită relaxarea restricţiilor, ministrul ''Marcel Vela decide relaxarea chiar în pragul sărbătorii Paştelui'', mai spune fostul premier.

Victor Ponta, despre măsurile Guvernului pentru Paşte: ''Toate deciziile se bat cap în cap!''
Sursa foto: Hepta
15 Apr 2020   •   13:20

''Nemulţumirea şi a mea şi a multor oameni este legată de faptul că, toate deciziile de Guvern şi de PNL sunt luate aşa, după ureche, peste noapte şi se bat cap în cap.

Victor Ponta: Toate deciziile luate de Guvern se bat cap în cap!

Pe de o parte spui că trebuie să stăm toţi în casă, pe de altă parte vezi că noaptea pleacă mii de oameni din toate judeţele ţării şi se bulucesc în aeroporturi.

Pe de o parte spui că trebuie să dai amenzi cât mai multe, pe altă parte spui că le relaxezi, că nu mai dăm.

Ieri, dacă nu mă înşel, la prânz, spunea domnul preşedinte Iohannis că  sunt iresponsabili cei care cer orice fel de relxare, apoi anunţă domnul Vela că totuşi, hai, de Paşte ne relaxăm.

Am fost toţi de acord că ar trebui să mergem la muncă, cu mască şi mănuşi şi să evităm evenimentele în care se strâng oameni, după care văd că Patriarhul semnează un acord cu un domn ministru cu jachetă de piele, că nu mai facem chestia asta'', a spus Victor Ponta, preşedinte PRO România.

Citi;i şi: Marcel Vela neagă presupusul scandal cu președintele Iohannis privind decizia împărțirii luminii de Paște

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close