Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, după raliul Sibiului: O experienţă extraordinară de care îmi voi aminti cu plăcere

Victor Ponta, după raliul Sibiului: O experienţă extraordinară de care îmi voi aminti cu plăcere

Victor Ponta, după raliul Sibiului: O experienţă extraordinară de care îmi voi aminti cu plăcere
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Iul 2013   •   11:37
Premierul Victor Ponta spune că participarea la Raliul Sibiului a fost "extraordinară" şi a felicitat organizatorii şi autorităţile locale, menţionând că "România demonstrează că poate organiza o etapă de Campionat European la cele mai înalte standarde".
Victor Ponta a scris, sâmbătă, pe Facebook, că "experienţa de la Sibiu" a fost "extraordinară" şi că îşi va aminti mereu cu plăcere de aceasta.
"Experienţa de la Sibiu - extraordinară, de care îmi voi aminti cu plăcere mereu! Mulţumiri lui Titi Aur (profesorul meu în spatele volanului), dar şi echipei de mecanici, de un profesionism desăvârşit. Felicitări participanţilor, dar şi spectatorilor - entuziaşti, dar foarte disciplinaţi. Bravo organizatorilor şi autorităţilor locale din Sibiu! România demonstrează că poate organiza o etapă de Campionat European la cele mai înalte standarde. Participarea mea a fost simbolică şi cu un mesaj pozitiv, de sprijin pentru campania FIA care susţine condusul prudent şi siguranţa rutieră", scrie premierul.
Premierul Victor Ponta a parcurs, vineri, toate probele speciale prevăzute în programul Raliului Sibiului, competiţie care face parte din Campionatul European de Raliuri, fără însă a fi înscris oficial în cursă. 
Ponta a declarat, vineri, după prima probă la Raliul Sibiului, că a avut emoţii, pentru că de mai bine de un an nu a mai fost într-o maşină de raliuri, dar nu s-a făcut de râs, avându-l lângă el pe Titi Aur, care i-a fost profesor.
 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close