Antena 3 CNN Actualitate Vilă construită pe terenul unei şcoli din Capitală (VIDEO)

Vilă construită pe terenul unei şcoli din Capitală (VIDEO)

Vilă construită pe terenul unei şcoli din Capitală (VIDEO)
Sursa foto: vila
21 Sep 2009   •   23:09


În curtea unei şcoli din capitală creşte o vilă. Şi nu oriunde, ci chiar pe terenul de baschet al elevilor. Terenul a fost retrocedat, iar proprietarii s-au apucat de treabă. Îşi fac o casă între cele două coşuri de baschet. În fiecare zi, elevii riscă să se accidenteze din cauza şantierului.

Este vorba despre şcoala 59 din cartirerul bucureştean Ghencea. Avea o curte de peste 1500 de metri pătraţi. Acum, elevilor le-a mai rămas dar o mică parte. În mijlocul terenului de baschet, între cele două coşuri a răsarit o vilă.

Conducerea şcolii spune că totul s-a făcut într-un mare secret. De doi ani, conducerea şcolii spune că în zadar s-a plâns peste tot. Reclamaţiile ajungeau tot la cei care acum trei ani au retrocedat terenul: la primaria Capitalei, care l-a pus în posesie, iar cei de la sectorul 6 i-au aprobat ridicare unei vile.

Cu toate că reprezentanţii primăriei susţin că au dat o amendă în valoare de 5000 de lei, situaţia a rămas nechimbată. Lucrările au fost sistate, însă vila rămâne tot pe terenul de baschet. Doar că proprietarii mai au niste drumuri de făcut ca să ia o nouă autorizaţie de construcţie. Iar şcoala mai are o singură soluţie: să dea în judecată proprietarul.



Observator

×
Subiecte în articol: vila şcoală Capitală
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close