Antena 3 Actualitate Vilă construită pe terenul unei şcoli din Capitală (VIDEO)

Vilă construită pe terenul unei şcoli din Capitală (VIDEO)

21 Sep 2009   •   23:09
Vilă construită pe terenul unei şcoli din Capitală (VIDEO)
Sursa foto: vila


În curtea unei şcoli din capitală creşte o vilă. Şi nu oriunde, ci chiar pe terenul de baschet al elevilor. Terenul a fost retrocedat, iar proprietarii s-au apucat de treabă. Îşi fac o casă între cele două coşuri de baschet. În fiecare zi, elevii riscă să se accidenteze din cauza şantierului.

Este vorba despre şcoala 59 din cartirerul bucureştean Ghencea. Avea o curte de peste 1500 de metri pătraţi. Acum, elevilor le-a mai rămas dar o mică parte. În mijlocul terenului de baschet, între cele două coşuri a răsarit o vilă.

Conducerea şcolii spune că totul s-a făcut într-un mare secret. De doi ani, conducerea şcolii spune că în zadar s-a plâns peste tot. Reclamaţiile ajungeau tot la cei care acum trei ani au retrocedat terenul: la primaria Capitalei, care l-a pus în posesie, iar cei de la sectorul 6 i-au aprobat ridicare unei vile.

Cu toate că reprezentanţii primăriei susţin că au dat o amendă în valoare de 5000 de lei, situaţia a rămas nechimbată. Lucrările au fost sistate, însă vila rămâne tot pe terenul de baschet. Doar că proprietarii mai au niste drumuri de făcut ca să ia o nouă autorizaţie de construcţie. Iar şcoala mai are o singură soluţie: să dea în judecată proprietarul.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close