Antena 3 CNN Actualitate Polițiștii au aflat adevăratul motiv pentru care grupul de tineri a devastat o vilă din București, în noaptea de Revelion

Polițiștii au aflat adevăratul motiv pentru care grupul de tineri a devastat o vilă din București, în noaptea de Revelion

Polițiștii secției 14 au stabilit motivul pentru care un grup de tineri din București, din care făcea parte și trapper-ul Alberto Grasu, a devastat vila din Capitală pe care o închiriase pentru petrecerea de Revelion.

Polițiștii au aflat adevăratul motiv pentru care grupul de tineri a devastat o vilă din București, în noaptea de Revelion
Sursa foto: Antena 3
de Roxana Ciucă    |    07 Ian 2022   •   12:17

Jurnaliștii Antena 3 au aflat motivul halucinant pentru care tinerii din Capitală au devastat o pensiune din centrul Capitalei, în noaptea de Revelion. 

Totul ar fi plecat după ce petrecăreții s-ar fi enervat pentru că o țeavă de apă s-ar fi spart la scurt timp după începerea petrecerii. 

Tinerii ar fi pus mâna pe telefon după ce au văzut inundația și l-ar fi sunat pe proprietar, cerându-i să rezolve problema. 

Proprietarul, în schimb, le-a comunicat că nu se află în oraș, ci că este plecat la Poiana Brașov, unde petrece Anul Nou. Acesta a fost momentul în care tinerii au început să se răzbune. 

Așa sună toate declarațiile pe care tinerii identificați le-au dat în fața polițiștilor de la secția 14.

Imagini filmate în vila din București devastată de tinerii care o închiriaseră pentru Revelion. Băieții au făcut și o fotografie de grup

Antena 3 a prezentat, la News Hour with CNN, imagini în exclusivitate din interiorul vilei devalizate.

Totodată, Babu Iancu, proprietarul vilei, a povestit, ce s-a întamplat în noaptea de Revelion, până în momentul în care camerele de supraveghere au încetat să funcționeze.

Reporterii Antena 3 au obținut și prima fotografie cu tinerii care au devastat casa.

"Femeia de la curățenie, pe 1 ianuarie, pe la ora 10.30 a venit aici. Când a văzut dezastrul m-a sunat. Când am ajuns la București am constatat și eu ce s-a întâmplat.

La 10 jumate au pus un staniol pe camera care dădea în living și la 1 și ceva nu mai funcționau camerele deloc.

Mâine o să vină un expert, firma de construcții să stabilească. Să vedem exact, să facă un deviz, cu televizoare cu uși cu pereți. Undeva la 20, 30 mii de euro.

Când am închiriat, nu eram aici, colegă mea a cerut buletinele și au zis că nu au și urmează să trimită. Și nu s-a mai dat nici măcar un buletin.

Din câte au găsit anchetatorii, au găsit și substanțe interzise. Niște copii de 18 - 20 de ani."

Mai mulți tineri au închiriat o vilă în București pentru Revelion și au devastat-o. Proprietar: ”O petrecere tematică, de distrugere. Aveau săbii, macete”

Un bărbat din București și-a închiriat vila de Revelion, însă pagubele pe care le-au produs clienții săi depășesc cu mult câștigul.

Bărbatul a închiriat vila unui grup de tineri care au provocat distrugeri în fiecare cameră. Au spart pereții, vasul de toaletă, ușile, tablourile și au deteriorat piese de mobilier.

Tinerii au vândut bilete de acces la petrecere, fără să-l înștiințeze pe proprietar, și au petrecut până când au observat că sunt filmați de camerele de supraveghere. Au spart biroul proprietarului și au smuls cablurile sistemului de supraveghere.

Niciunul dintre tineri nu îi mai răspund la telefon proprietarului, care a făcut plângere la poliție.

×
Subiecte în articol: vila
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close