Antena 3 CNN Actualitate Violenţă fără explicaţie. Un tânăr a bătut un vatman cu pumnii şi picioarele din senin

Violenţă fără explicaţie. Un tânăr a bătut un vatman cu pumnii şi picioarele din senin

Violenţă fără explicaţie. Un tânăr a bătut un vatman cu pumnii şi picioarele din senin
Sursa foto: Foto: Antena 3
de N.B.    |    25 Oct 2012   •   16:06

Act violent fără explicaţie la Iaşi, un vatman al regiei de transport a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către un tânăr la capătul liniei de tramvai, fără ca între cei doi să fi existat vreun conflict verbal anterior, informează Mediafax.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, unul dintre cei mai vechi vatmani ai regiei de transport din Iaşi, a fost bătut, joi, de către un tânăr, incidentul având loc la capătul liniei de tramvai din cartierul Tătăraşi.
   
Astfel, vatmanul a oprit mijlocul de transport în rond, după care a coborât să îşi vizeze foaia de parcurs. Ulterior, el a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele de către un tânăr de 18 ani aflat în zonă, fără ca între cei doi să fi existat vreo dispută verbală.
   
Reprezentanţii regiei de transport în comun susţin că a fost vorba de "un act de o violenţă extremă".
   
Agresorul a fost imobilizat de către un bărbat aflat în staţie, acesta anunţând totodată Poliţia.
   
"Vatmanul este confuz şi spune că a fost luat prin surprindere de atacul agresorului. Angajatul nostru este o persoană liniştită, fiind unul dintre cei mai vechi angajaţi ai regiei de transport. Ne-a spus că nu a avut vreun conflict cu cineva, pe parcursul zilei", a declarat purtătorul de cuvânt al regiei ieşene de transport, Adrian Mihai.
   
Vatmanul a fost internat la Spitalul "Sfântul Spiridon", urmând a fi supus unei investigaţii medicale la computerul tomograf.
   
Reprezentantul regiei de transport susţine că după ce îşi va reveni, vatmanul va depune plângere penală împotriva agresorului.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vâjiac, a spus că o echipă de poliţişti s-a deplasat la locul incidentului, agresorul fiind dus la Secţia IV de Poliţie, unde a fost amendat.




×
Subiecte în articol: violenta bătaie Iași tramvai pumni
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close