x close

Viorel Hrebenciuc, în vizită la Becali. Vezi primele imagini cu Gigi Becali în libertate

de S.T.    |    12 Mai 2014   •   16:37
Viorel Hrebenciuc, în vizită la Becali. Vezi primele imagini cu Gigi Becali în libertate 534

Gigi Becali i-a cerut public lui Viorel Hrebenciuc, cu puţin timp înainte de vizita deputatului PSD, să-i citească legea în Parlament.

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a fost eliberat, luni, pentru 24 de ore şi a plecat din Penitenciarul Poarta Albă, fiind obligat să se întoarcă la închisoare marţi, după expirarea termenului.

În permisia primită pentru bună purtare, latifundiarul a fost la locuinţa sa din Pipera.

Vezi AICI primele imagini cu Gigi Becali în libertate.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.

Instanţa a respins şi cererea de întrerupere a pedepsei lui Becali pe motiv că acesta ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la coloană.

Citeşte mai multe despre:

Gigi Becali Viorel Hrebenciuc
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati