Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, eliberat 24 de ore. Latifundiarul a mers acasă, după un an de închisoare

Gigi Becali, eliberat 24 de ore. Latifundiarul a mers acasă, după un an de închisoare

Gigi Becali, eliberat 24 de ore. Latifundiarul a mers acasă, după un an de închisoare
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    12 Mai 2014   •   11:35
Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a fost eliberat, luni, pentru 24 de ore şi a plecat din Penitenciarul Poarta Albă, fiind obligat să se întoarcă la închisoare marţi, după expirarea termenului. În permisia primită pentru bună purtare, latifundiarul a fost la locuinţa sa din Pipera.

Gigi Becali are un program foarte încărcat în ziua liberă primită după un an de închisoare. În mai puţin de două ore, a fost acasă să-şi vadă soţia, mama şi fetele, s-a dus să aprindă o lumânare la cimitir, la mormântul mătuşii sale, apoi a fost la poliţie, să anunţe unde este. Primul său mesaj din libertate a fost "lăsaţi-mi familia în pace".
 

Update 11.50 - Gigi Becali merge la Poliţie, după ce a fost eliberat pentru 24 de ore, pentru a îndeplini procedurile legale de care este nevoie în acest caz.


Pe 6 iunie 2013, Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din viaţa publică, printr-un mesaj pe care i l-a trimis din închisoare lui Mihai Stoica.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, pe 4 iunie, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă. 

Becali se află la închisoare din 20 mai, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Citeşte şi: Becali a recunoscut în faţa magistraţilor că a falsificat un contract adus ca probă de procurori şi a făcut spectacol în sala de judecată

Condamnarea lui Gigi Becali, în presa de peste hotare: "Extravagantul păstor de oi a fost arestat"

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali eliberare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close