Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, despre susținerea necondiționată a președintelui față de Kovesi: „Ar susține Klaus Iohannis o altă persoană care ar avea aceleaşi probleme?”

Viorica Dăncilă, despre susținerea necondiționată a președintelui față de Kovesi: „Ar susține Klaus Iohannis o altă persoană care ar avea aceleaşi probleme?”

Viorica Dăncilă, despre susținerea necondiționată a președintelui față de Kovesi: „Ar susține Klaus Iohannis o altă persoană care ar avea aceleaşi probleme?”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
20 Iul 2019   •   13:30

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, legat de faptul că preşedintele Klaus Iohannis ar fi discutat cu preşedintele Franţei despre susţinerea Laurei Codruţa Kovesi pentru şefia Parchetului European, că există semne de întrebare legate de activitatea lui Kovesi, pentru care a fost demisă, subliniind că este clar că şeful statului nu ar susţine o altă persoană cu aceleaşi probleme. 

Citește Și Exces de putere. Manevra disperată făcută de Klaus Iohannis

„Eu mi-am spus punctul de vedere. Atât timp cât o persoană are anumite semne de întrebare pentru activitatea sa, în momentul în care a fost demisă pentru activitatea pe care a desfăşurat-o, eu cred că trebuie să-şi lămurească mai întâi aceste aspecte. Mai mult decât atât, aş întreba dacă domnul preşedinte Iohannis ar susţine o altă persoană care ar avea aceleaşi probleme. Nu cred că ar face acest lucru şi este clar că acest suport este ţintit doar către doamna Laura Codruţa Kovesi”, a afirmat Viorica Dăncilă într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş. 

Ea a adăugat că s-ar fi bucurat dacă şeful statului ar fi vorbit cu preşedintele Macron despre viitorul portofoliu de comisar european pentru România. 

„M-aş fi bucurat dacă domnul preşedinte ar fi vorbit cu domnul preşedinte Macron şi cu alţi omologi ai domniei sale despre portofoliul viitor pentru România, despre lucruri care să nu fie referitoare la o singură persoană şi care să privească România şi ceea ce putem obţine pentru România în perioada următoare”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Citește Și Viorica Dăncilă, turneu electoral prin țară înainte CEx. Premierul vrea alianță cu Ponta și Tăriceanu

×
Subiecte în articol: viorica dancila Klaus Iohannis
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close