Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă: Guvernul a scos ţara din noroaie

Viorica Dăncilă: Guvernul a scos ţara din noroaie

Viorica Dăncilă: Guvernul a scos ţara din noroaie
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    18 Feb 2019   •   11:05

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că Guvernul a scos „ţara din noroaie” prin implementarea PNDL 1 şi PNDL 2, adăugând că 70% din finanţările alocate prin cele două programe au mers către mediul rural.

Ea a participat la cea de-a XXII-a sesiune ordinară a Asociaţiei Comunelor din România, unde a prezentat o informare cu privire la rezultatele obţinute în 2018.

„Succesul programului PNDL 1 (...) ne-a dat certitudinea că acesta trebuie continuat. Astăzi avem PNDL 2, programul de care depind şansele de dezvoltare a multor comunităţi. Cu ajutorul acestor programe am scos ţara din noroaie, ca să mă exprim mai plastic. Aşa cum ştiţi, peste 70% din finanţarea atât din PNDL 1, cât şi din PNDL 2 a fost direcţionată către comune, demonstrând astfel că modernizarea satului românesc nu mai e doar la nivel declarativ, ci avem proiecte concrete puse în practică. Astfel, din 12.681 obiective de investiţii în mediul rural sunt finanţate 10.387, în valoare de 34,25 miliarde lei”, a explicat Dăncilă. 

Citiți și:

Dăncilă, replică dură pentru Președinte: Să dea dovadă de responsabilitate

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: viorica dancila premier noroi programe
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close