Antena 3 CNN Actualitate Vioricăi Dăncilă i s-a propus și a acceptat să plece de la șefia PSD. Ce i s-a oferit în schimb fostului premier

Vioricăi Dăncilă i s-a propus și a acceptat să plece de la șefia PSD. Ce i s-a oferit în schimb fostului premier

Vioricăi Dăncilă i s-a propus și a acceptat să plece de la șefia PSD. Ce i s-a oferit în schimb fostului premier
Sursa foto: Foto: Viorica Dăncilă/ Facebook
25 Noi 2019   •   18:32

UPDATE. Potrivit unor surse, Viorica Dăncilă și-ar depune mandatul în cadrul ședinței Comitetului Executiv de marți seara. 

UPDATE. În acest moment are loc o întâlnire acasă la Viorica Dăncilă. E vorba de o discuție cu Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, care încearcă să o convingă să plece pașnic de la conducerea PSD. 

Știre inițială

Vioricăi Dăncilă i s-ar fi propus, în cadrul discuției cu Marcel Ciolacu, să plece de la conducerea PSD, primind la schimb șefia Organizației de Femei și un loc eligibil pe lista de senatori a PSD. 

Potrivit surselor Antena 3, șansele sunt foarte mari ca în această seară Marcel Ciolacu și Viorica Dăncilă să apară împreună, într-o conferință de presă, și să anunțe public transferul de putere, adică de la Dăncilă către Ciolacu, cel care ar urma să preia interimatul PSD pentru o perioadă limitată, până la un congres extraordinar. 

Sunt și alte surse care tratează cu rezervă această posibilitate ca Viorica Dăncilă să renunțe fără luptă funcția de conducere pe care o deține în acest moment. 

Citiți și Mișcări de ultimă oră în PSD. Se încearcă înlăturarea Vioricăi Dăncilă de la șefia partidului

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu viorica dancila
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close