Antena 3 CNN Actualitate Preotul Visarion Alexa, dat în judecată pentru că nu a plătit factura la o firmă de pază

Preotul Visarion Alexa, dat în judecată pentru că nu a plătit factura la o firmă de pază

Pe lângă acuzațiile de agresiune sexuală, preotul Visarion Alexa a fost dat în judecată de o firmă de pază pentru că nu a plătit ultimele facturi pe care aceasta i le-a trimis.

Preotul Visarion Alexa, dat în judecată pentru că nu a plătit factura la o firmă de pază
Sursa foto: Facebook | Visarion Alexa
de Ioana Mircea    |    13 Oct 2022   •   15:20

După ce a beneficiat de serviciile unei firme de pază, preotul Visarion Alexa a refuzat să mai plătească facturile venite din partea acesteia, în ciuda somațiilor pe care le primise.

În cele din urmă, firma de pază l-a dat în judecată pe părinte, iar acum acesta este nevoit să plătească atât suma facturilor cât şi cheltuielile de judecată.

„Admite cererea de valoare redusă formulată de reclamanta .... MONITORIZARE şi INTERVENŢIE S.R.L. în contradictoriu cu pârâtul ALEXA VISARION. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 771,37 lei, reprezentând penalităţi de întârziere calculate de la data scadenţei facturilor nr. 342960/27.08.2018 şi nr. 348110/01.09.2018 până la data de 09.03.2022.

Obligă pârâtul la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată în cuantum de 645 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru – 50 lei, respectiv onorariu de avocat – 595 lei. Executorie. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti”, au decis magistrații.

Visarion Alexa se află sub control judiciar, fiind acuzat şi de agresiuni sexuale în timpul spovedaniei. Acesta a recunoscut de două ori acuzațiile care i se aduc; o dată în fața polițiștilor, iar a doua oară în fața șefilor săi de la Patriarhie, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: Visarion Alexa
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close