Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ce au găsit anchetatorii în telefonul preotului Visarion Alexa, acuzat de agresiune: "Nu vreau să te tulbur"

Ce au găsit anchetatorii în telefonul preotului Visarion Alexa, acuzat de agresiune: "Nu vreau să te tulbur"

Anchetatorii analizează mesajele pe care Visarion Alexa le-a trimis femeilor pe care le-a agresat sexual. Aceștia vor să-l testeze pe preot cu detectorul de minciuni.

Ce au găsit anchetatorii în telefonul preotului Visarion Alexa, acuzat de agresiune: "Nu vreau să te tulbur"
Sursa foto: Facebook | VIsarion Alexa
de Ioana Mircea    |    29 Sep 2022   •   17:11

Două ore a stat preotul acuzat de agresiune, Visarion Alex, la Parchetul General, cât timp a durat perchezitia informatică.

Verificările nu s-au terminat, iar numărul femeilor agresate ar putea fi mai mare. Pe rețelele de socializare au apărut mesaje ale unei presupuse victime, neconfirmate încă de procurori

Conform acestora, printre altele, preotul i-ar fi scris victimei care i-a făcut plângere: "Sunt ca plastelina în mâinile tale. Zile întregi mă gândesc la tine. Nu vreau să te tulbur, dar tare mult aș vrea să te văd".

Visarion Alexa se află sub control judiciar. Acesta a recunoscut de două ori acuzațiile care i se aduc; o dată în fața polițiștilor, iar a doua oară în fața șefilor săi de la Patriarhie.

S-au verificat deja o parte dintre mesajele pe care le-a trimis victimelor. Anchetatorii vor să-l testeze pe părintele Visarion Alexa cu detectorul de minciuni.

×
Subiecte în articol: Visarion Alexa agresiune
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close